Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, October 27, 2010




... and the winner goes to

:lamagawa:

*drumroll*




*
*
*
*





winnie the pooh...

oopss

WANIEZ MRs POOH

tepuk.. tepuk..

+

+

+

+

+


"PANG...!!!"

'Ape yg ko merepek ni wanie? bajet dapat menang ratu cantik ke? '

occay :tsk: I tau I xlayak menang ratu cantik malaysia.. even baru nak dftar masuk tu pon xlayak..bkn sbb I pen*** ok.. sbb xcukup inchi jew..


tapi.. hey gurl, errr boy ader x yg bace blog I ni? ngeee... dapat beautiful award pon kira satu penghargaan yg sangaaaaaaaaaaaat la best tau.. rase cam "Omaigod, layak ker? I xtersangka I tercalon occay.." ahaks!


so kalau dapat anugerah kan, mst la ada wish2 kan..


Jadinye, I dengan sebesar besar hatinya nak ucapkan Berjuta Penghargaan kepada si pemberi anugerah ini

miss yuna

miss kucing

*see 2 org yg bagi, mana I x meroyan karang karangan...*


dan dengan seikhlas hatinye juga I nak complete kan syarat2 utk dapat blog ini...


7 wonders about myself
  • sangat kental di luar tapi mudah cair di dalam
  • hepi go lucky
  • oopss sangat tidak boleh pada katak...ade sejarahnye tersendiri
  • sangat sawan pada kamera..autogedik bila ader yg menghalakan kameranye pada diri ini
  • suka pada seni hasil tangan org perempuan.. baking..sewing
  • xboleh pakai lipstik lain selain Revlon... bukan demand..tp bibirku yg alergi
  • penah guna nickname WINNER WANIE masa dlm kelas ecommerce kat uitm..

"There are two ways to spread happiness; either be the light who shines it or be the mirror who reflects it."
Edith Warthon

So i nak spread my happiness dengan cara tag my friends..
Penganjur nak 15 org... I bagi 5 jela...boleh la erk..


pesanan penaja: xde mood nak update pasal keje kawen..sgt bz

5 comments:

Ummi Hanie said...

salam wannie ...

alolo cyg akk ..igt juge kat akk yea...terharu nih..akk combinekan skali dgn entry award yg lain ye..coz ade dpt dah award ni kali ke-3 kalo xsilap.. ;)

thnx anyway! :) hugsss

FiZ said...

thanx dear...;)

Ogy said...

alam ziarah....

wahh bakal pengantin ni ya...semoga semuanya berjalan lancar ya..

kucincomey said...

hohoho.. lagi seminggu je nak kawen..
chaiyok²..
:)

CikSyafa said...

congratz in advance my dear ^__^

i loike ur blog..follow u dah hehe