Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, July 20, 2011

Projek Baik Punyeeeeeee

Ni cite Jumaat minggu lepas.. Separa basi, lusa dah Jumaat minggu ni plak.. Sunnguh nampak kemalasan penulis blog ini.. ngeeeeee..



Jumaat minggu lepas I ade projek baik punye.. Actually makcik sebelah ni nak buat kenduri aqiqah cucu sulong dia sabtu tu... So I ni pon dengan rasa rendah diri igt nak bagi la sikit ape2 yang boleh menyumbang ke arah kemeriahan kenduri tu... hikhik  Nak mintak tolong i pack telor mmg xla kan... Segan kut.. Bukan nye kenduri kawen nk over.. So decide nak bg Apam Dot Dot la kat makcik nih..



Jumaat tu pon I amik half day.. Wahahaha macam la ko yg kenuri kan nak berhalf day bagai... Tp ni utk mendapat rehat yg cukup... Balik dr opis I pon start la projek I tu.. bertungkus lumus buat nih.. I kan mak buyung, so segala kerja semuanye buat atas lantai je.. Xkose I nak berdiri2 nih...



Dalam kul 7 camtu, Mr Pooh balik bawak nasi lemak.. Sungguh memahami suami ku ini..Tau bini dia xsempat nak masak.. Then Mr Pooh pon selingsing lengan I buat apam ni..Cepat sikit kerja I.. So inilah hasilnye.. I buat / beri 200 bijik kat makcik tu.



 Ada yg korang tgk gambar senyum tu, Mr Pooh punye kerja.. Dia sgt kreatip n rajin ok! Nak harap I, mmg polka dot je yang i buat..





Bila dah buat ni, keyakinan I utk berbisnes dah naik sedikit... Tapi I ade next projek mggu ni plak.. Insyaallah Kalau projek ni pon berjaya, dan I betul2 bersedia, I akan start berbisnes ni.. So korang-koramg yg terliur tu, nnt i updated bila i dah start bisnes ni erk.. Sekarang ngah kumpul kekuatan..hahaha



Dah ni je entry kali ni.. C U next entry erk..


1 comment:

Lady Ija said...

Bisnes ler... mesti laku...