Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, May 31, 2012

Khamis Mlm Jumaat : Siapa lebih hebat??

Di suatu ptg khamis yang indah...





WIKIPEDIA : Aku tahu semuanya.

FACEBOOK : Aku pula kenal dengan semua orang ....

FRIENDSTER : A'aa, semua kenalan aku kau curi !


MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !


TWITTER : Takpe Facebook, aku back-up kau .


GOOGLE : DIAMMM !! Aku ada semuanya .


MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .


IE : Wei Mozilla , sendrik mau ingat ha . . gua kan ada !


MOZILA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !


IE : Lu dulu la mamat , mengaku lu sorang jer boleh akses pada diaorang tadi !!

INTERNET : Sudah !!! jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi latakde ! Power tak aku ?


FACEBOOK : Hmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yangterbaekkkkk !!!


YAHOO : Facebook, jangan riak . Kalau aku takde, mana boleh buat email !


GOOGLE : Yahoo, Gua kan boleh buat email gak !


MAXIS, CELCOM, TMNET : (serentak) Ehem! Lu org ingat kami ni kayu ? 

TNB : Diamlah korang, nanti aku matikan elektrik . . baru korang tau siapa paling power …




Source : Facebook









2 comments:

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

kalu TNB tak matikan letrik pun..... ianye akan mati sendiri... huhuuhh

salam jengah belog kamu...

Anonymous said...

I enjoy what you guys tend to be up too. Such clever work and reporting!

Keep up the superb works guys I've incorporated you guys to my blogroll.
Also see my web page > บ้านเชียงใหม่