Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, January 26, 2011

Entry bergambar ...



Assalamualaikum... hey uolls...sihat?

Ok short entry, short kerr??hahaha I nk bayar hutang gambar ngan Puan kucing..Dah lame benor dia nunggu... Entry ni penuh dengan gambar je dan sedikit caption.. Pengantin harus banyak tunjuk gambar...gambar yg menceritakan segalanya...chiiiaahhh ok ok sila muntah di dalam bakul plastik warna merah sebelah meja anda yerk... -.-"


Gambar ngan Wafiy, anak buah I yg buat muka ketat..time ni ngah tunggu masa berangkat ke masjid utk akad nikah.. "Makngah nak kawen???" ayat Wafiy masa I dah bersiap keluar bilik.




Gambar lepas nikah..muke pon ngah eksaited gataiii..hahahah
* pakaian hak milik kekal..veil pon I buat senirik





Ok..nmpk kat tangan kiri I tu cam ade kain terlebih? actually tu bahagian kain.. tp sangat la meleret so decide pegang je...kalau jalan camtu, mau tercabut batu2 kena jalan tar..sapa nak ganti??




Tgk seluar Mr Pooh..besar kan..haihh -.-




Muka I nampak berisi kan.. *wink*




Muka separa letih..




Time nikah ada jgk gambar camni..tapi lebih suka time ni walaupon berlakon semula..




Mak ayah penantin risau pelamin roboh ker??? *.*




Ok now serius!




hik hik hik ^.^



NOW GAMBAR SEBELAH MR POOH KAT SG WAY



Tembamnye jari mak! Inai sedikit gelap..




OP I ckp, pose ni dah menjadi post wajib client dia selepas I buat pose ni... I suke!




Ini la kerabat Mr Pooh..hikhik semuanye sepoting.. *.*




heee outdoor ni dekat depan Sunway Piramid.. Actually I nak wat depan Pavi, tp sebab dah petang plus cuti..for sure la jam kan...then sunway pon sunway la..




Mimik muka mesti ceria walaupon xdapat wat depan pavi..huuuu



kuch kuch hota hang! wakkaka




Time ni mmg ramai gile depan mak nyah! kereta pakat berenti tgk.. Tp mak soooka.. mak kan gile glam..hahah





Last utk entry ni, gambar ngan tong sampah..
PLEASE KEEP OUR CITY CLEAN


Semua gambar I malas nak letak watermark..huhuhu dahla proses mem'compress' amik masa, plus nak upload dah berejam, siap I sempat abis lipat kain bagai, nk drag lagi.. ohhh sungguh gigih..
:sweaty:

3 comments:

FiZ said...

eh...lagi..lagi gambar please...hehe....

kucincomey said...

akhirnyaaaaaa.. barulah syok tgk gambar.. jgn malas² eh.. hehehe..

gambar cantik.. tepek laa lagi..
=)

waniez nurul said...

fiz: aaaa xcukup ke fiz.. lambat gile nk upload ni..maxis bbnd ni selalu wat hal..geram..

pn kucin: ok xmalas..hahahah cepat belanje eskemm...!! ;)