Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, June 9, 2010

Dilema baju nikah

Pergh..dah lama xupdate blog nih..dah naik bersawang dah... huhuhu

Kali ni nak berbicara..wahhh gitu.. nak ckp pasal kawen..Yea yea nak tawen..:blush: so bile date nye? hmmm kat atas tu aku dah tambah gadjet untuk countdown my wedding day..so sesape yg nak tau bilekah tarikhnye, kire la senirik yea...

Sebut pasal kawen ni, sebenarnye ngah dlm dilema nih...xtau untuk akad nikah nnt nak wat tema ape..erk..Apakah?? Perlukah tema2 ini?? heeee untuk diri ini, Yess sangat perlu... ader yg cadangkan tema cam klasik, ada yg arabian, ada yg suh wat ala2 fairy tale.. Hmmmm fairy tale nak kawen...kene ade sayap plus magic stick nih..

So aku pon start la browse fesyen2 nk dijadikan baju nikah ku nnt..disebabkan kain pasang nye dah dapat time tunang ritu, (white chiffon with black beaded)..so tugasku hanye explore feshen je la plus nak pilih tema nikah... *saja gatal nak asing kan tema nikah ngan bersanding...*

Jadi, inilah antara fesyen yang aku berkenan..tp still thinking which 1 is suitable wif me yg kecik plus rendang xberbuah ini...*apakah??? perlu ke buah itu*




2 comments:

Kadoya said...

Klu nk ikut pendpt sy,sy rs awak sesuai pki yg no 4 tu.Klu zafran tgk konfem hidung dia berdarah xhenti2 tooiiinnng

-Ryo ^_^

nurul sazwani mohammad nasri said...

heeee mmg ade rase cam nak buat yg no 4 tu.. :P