Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers

Monday, June 14, 2010

TUDUNG PENGANTIN

Entry mggu lepas dah cerita pasal baju..so kali ni nak pening kepala memikirkan cara pemakaian tudung time nikah nih... hmm kenapa aku asyik tekankan time nikah je kan...sbb time bersanding sume butik yang uruskan, yg nikah nih sendirian berhad tanpa mana2 tajaan... *ko igt ko artis ada org nak taja2 :ahaha:*


:tsk: *occay..occay... i sedar diri nie walau xseglamer artis tp tetap ader org amik candict.. heheheh pleaze refer entry GADIS MELAYU TERAKHIR

aku ader beberapa keping gambar yg boleh dikongs utk u olls... mana tau leh amik ilham or senang kije, terus je order dari diorg nih


sgt simple...jus tambah veil utk nampak kepengantingan nye
link : LOVELYGIFT


sangat mewah awningnye tetapi aku suke ngan material tudung dalam tu..
so suwiiiiiiiiiiiit
link : MyHannah Boutique



Awning dia sangat menarik...manik di sebelah bahagian sahaja... aku really adore this boutique
link: Koleksi Vispera




link : Perjalanan 30Mei

Ada member yg cakap, kalu pakai awning time nikah nnt, susah plak time nak batal air sembahyang..yeala nnt my Mr Pooh tersangkut hidung masa nak cium dahi aku.. :blush: so ada yg suggest pakai shawl macam si Ika kat gambar atas ni..hmm cun jgk..


pesanan penaja: still pening... sume nak wat.. sib baik dah dftr kursus kawen

2 comments:

adiputraxgen said...

pake je awning kat umah ayah tu... abih cite.... wah wah wah

waniez nurul said...

adiputa: wah wah wah... idea yg sgt bernas lagi membantu
akan di proceed